Az „A 2021-es Barum Rally lehet a leghosszabb ERC-futam” cím hatásosan hangsúlyozza a verseny fontosságát és időtartamát.

Az „A 2021-es Barum Rally lehet a leghosszabb ERC-futam” cím hatásosan hangsúlyozza a verseny fontosságát és időtartamát.

P1racenews AI automatikus összefoglalója:


A cseh Barum Rally tavaly az ERC-szezon leghosszabb versenye volt, és erre jó eséllyel pályázhat idén is, mivel a versenyzőkre több, mint…

Az elmúlt évben a cseh Barum Rally volt az ERC-szezon leghosszabb versenye, idén is jó eséllyel pályázhat erre a címre, mivel a versenyzőkre több mint 200 km versenytáv vár ezen a legendás rallyn. Az ERC-szezon eddigi három versenye után már ismeretesek a következő négy verseny hosszai, és jelenleg úgy tűnik, hogy a cseh Barum Rally lehet a szezon leghosszabb futama. A Róma Rallyn ismét a maratoni szakaszok dönthetik el a versenyt. Az Észt Rally és a Róma Rally pályái már nyilvánosak, de a Barum Rally és a walesi Ceredigion Rally esetében csupán a verseny hosszáról van információ. Csehországban a hagyományos Zlíni szuperspeciál szakasszal kezdődik a Barum Rally augusztus 16-án, összesen 201.79 km-es távon, míg az Észt Rally 14 gyorsasági szakasszal és 201.79 km-rel várja a mezőnyt. A walesi Ceredigion Rally a következő verseny a sorban, 193 km-es távval. Az ERC-szezon utolsó futamának, a lengyel Szilézia Rallynak részletei még nem elérhetők.

Tovább a cikkhez

Kapcsolódó bejegyzések